TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Spilletider Orange tour

Spilletider Orange tour

Her følger informasjon om søndagens Orange tour.

Skrevet av Henning Frøystein den 23.09.2019

 

Spilleplan Orange tour

Det er kun registrerte deltagere pr. 20/9-19 som står i denne oversikten. De som har meldt seg på etter fristen, må vente på informasjon fra Dominik. 

Velkommen til Orange Tour 29. september 2019 

Første pulje spilles 10:00-12:00. Andre pulje spilles 12.30-14.30. Se i spilleplanen ovenfor. 

OPPMØTE

Pulje 1 møter opp kl. 09:30 til registrering. Pulje 2 møter opp 12:00 til registrering.   

Ved oppmøte skal alle henvende seg sekretariatet for å registrere seg, og deretter gjøre opp betaling i resepsjonen. 200 kr.

FELLES SAMLING MED INFORMASJON

Det blir samling på bane 1 10 min. før kampstart, dvs. 09.50 for pulje 1 og 12.20 for pulje 2. Det blir gitt informasjon til spillere, lagkapteiner og foreldre om kampformat og regler. Lagene blir fordelt utover på banene.

Hvert lag spiller to lagkamper. Hvert lag skal ledes av en lagkaptein, som organiserer sitt lag og ser til at kampene forløper greit. Turneringen avsluttes med premieutdeling- Første pulje er ferdig ca. 12.15. Andre pulje er ferdig ca. 14.45.  

GJENNOMFØRING AV KAMPENE

Det skal være minimum to spillere og maksimum fire spillere på hvert lag. Hvert lag spiller to lagkamper, dvs. to ganger én time. En lagkamp består av fire singlekamper og en doublekamp. Disse totalt ti kampene fordeles på lagets spillere. Med tre på hvert lag blir det fire kamper på hver spiller i løpet av to timer. Hvis man er to på laget, blir det seks kamper på hver spiller i løpet av to timer. 

LAGKAPTEINENS JOBB

Foreldre må være forberedt på å være lagkaptein. Lagkaptein har ansvar for å sette i gang kampene og notere ned resultat. Dømming og telling skal spillerne klare mest mulig selv, men lagkaptein kan hjelpe dem i gang ved behov. 

Hva vil det si å være lagkaptein - her er en guide for lagkapteiner (det er en enkel jobb, men vi har laget denne guiden som en ekstra trygghet)

SPILLERE OG LAG

Deltagere ORANGE TOUR (pr. 20/9-19)
Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter