TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

STKs Tennisunivers 2019/2020

Skrevet av Henning Frøystein den 05.08.2019

Til alle i Team Pluto, Team Mars, Team Merkur, Team Neptun og Team Tellus, 

Velkommen til ny sesong!

Samme trenerteam er klare for å ta dere imot fra mandag 19. august. 

Vårt tilbud om drop in på fredager fortsetter, slik at det er mulig å trene ekstra på fredager når det passer. Team Merkur og Team Neptun kan komme på drop in trening fredager kl. 17. Anna og Dominik er trenere. Team Tellus, sammen med Team Saturn, har drop in fredager kl. 16 denne sesongen. Når det gjelder rød drop in, Team Pluto og Team Mars, blir det noen justeringer. Oppmøtet på fredagsdrop in for Team Pluto og Team Mars var ikke så stort i fjor. De som møtte opp i fjor, fikk ofte være nesten alene med trener. Vi teller litt på knappene hva vi gjør med rød drop in. Vi ønsker å bevare tilbudet, men kan ikke kjøre trening med en eller to hver eneste fredag. Derfor kommer vi til å tilby i perioder. Første periode er fra uke 34 til uke 38. Så kan det hende det blir en pause på noen uker, før vi går i gang med en ny periode med rød drop seinere på høsten. Vi sender ut dato i forkant av hver periode. 

Sjekk ut planetprogrammet for å få med deg hva som arrangeres av planetaktiviteter de kommende månedene.  Planetprogrammet er en miks av samlinger, kampspill, sosiale tilstelninger og turer. Det er gjerne på slike arrangement at man blir ekstra godt kjent med andre i klubben, og kanskje blir mer inspirert til å gjøre en ekstra innsats på treningene. Vi oppfordrer derfor alle til å melde seg på flest mulig av planetaktivitetene i løpet av sesongen! 

I fjor hadde vi klubbutveksling i Kristiansand (Merkur) og Egersund (Neptun og Tellus). I høst blir det på Bryne for Neptun og Tellus. På våren blir nok en ny Sørlandstur for Team Merkur. 

Sportslig hilsen

Anna, Ole Magnus, Dominik, Henning og resten av teamet i STK, 

Hva skjer høsten 2019

Det arrangeres interne samlinger/tilstelninger og turneringer for hvert enkelt planetteam. I løpet av høsten er det 3-5 aktiviteter barna kan delta på innenfor sitt team. Tilsvarende for våren 2019. 

Planetprogram høst 2019: 

Team Pluto (kommer)
Team Mars (kommer)
Team Merkur (kommer)
Team Neptun (kommer)
Team Tellus (kommer)

Program for vpren 2020 kommer i desember. 

Hva er planetsamling? 

Hva er planetcup?  

Hva er Fredagsdrop in?

Foreldremøter: (dato og sted kommer)

* ForeldremøteTeam Pluto: 
* Foreldremøte Team Mars: 
* Foreldremøte Team Merkur: 
* Foreldremøte Team Neptun:
* Foreldremøte Team Tellus: 

Foreldremøtene avholdes i møterommet i Tennishuset dersom ikke annet er oppgitt, og er estimert til å vare i en time. 

Hvilken planet er mitt barn i? 

Her finner du svar: Planetteam-oversikt

Ta kontakt hvis du fortsatt ikke finner ut av det. 

PS! Alle får en planet-skjorte når man kommer inn i et nytt planetteam. Vi deler ut skjortene fortløpende på trening. (fikk man utdelt skjorte i fjor, og man fortsatt er i samme team, får man ikke samme skjorte på nytt)

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter