TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

SESONGSTART 2019/2020

Skrevet av Henning Frøystein den 30.07.2019

Sesongstart mandag 19. august 2019

 

Velkommen til ny TFO-sesong! Mandag 19. august er første dag av sesongen 2019/2020, og da kommer vi til nytt foajégulv og ikke minst nytt banedekke i hallen. Samme trenerteam er klare for å ta imot 115 barn. Hanna Hellich takket for seg før sommeren, etter 40 års tjeneste på tennisbanen! Ellers er det kjente fjes som møter dere. Nedenfor følger praktisk informasjon. 

TFO 2019/2020

Første dag på TFO er mandag 19. august, og siste dag er fredag 19. juni. 

Oversikt over når TFO utgår høsten 2019 og våren 2020 - klikk på denne lenken

Treningssted

Tennishuset - Gunnar Warebergs gate 9

Registrering

TFO-vakten er på plass fra 13.00 og registrerer fortløpende hvem som kommer. Det er viktig at barna selv oppsøker TFO-vakt som det første de gjør når de kommer inn i tennishallen. Så kan man skifte og gjøre seg klar etterpå. Fraværsmeldinger skal til tfo@stavangertk.no. Man kan ellers ta kontakt med TFO-vakten på 51 55 16 22/48240476.  

UTSTYR - Hva skal man ha med? 

* Treningsklær (det du er komfortabel med)
* Tennissko (flate, lyse såler som har lav friksjon og ikke sverter. Hallsko er OK)
* Racket (racket kan lånes de første gangene, deretter må man ha med egen racket)
* Vannflaske

Hentetjeneste

Vi fortsetter henteordningen ved Lassa skole. I høst henter vi mandager og onsdager 13:15. De som melder seg på hentetjenesten, vil få en faktura på 100 kr/mnd hvis man ønsker enten mandag eller onsdag. Ønsker man begge dager, blir pris 200 kr/mnd. Henting gjelder kun ved Lassa skole mandag/onsdag 13.15.   

Betaling

TFO blir fakturert forskuddsvis, og faktura kommer månedlig. 

Oppsigelse

Det er en måned oppsigelsestid dersom man ønsker å slutte på TFO. Oppsigelsestiden gjelder fra utgangen av inneværende måned. Oppsigelse skal sendes til regnskap@stavangertk.no

Kontaktperson

Henning Frøystein er kontaktperson for TFO, og er den som skal kontaktes hvis det er spørsmål som ikke er naturlig å ta opp med trener. henning@stavangertk.no / 51 55 16 22 / 47 84 93 91

Foreldremøte

DAG, TID og STED kommer. Møtet er mest beregnet på de som ikke har deltatt på TFO før eller har begrenset kjennskap til klubben fra før . 

Timeplan for de aller fleste

13:30-14:15 Oppmøte og servering av brødmat
14:15-15:15 Oppvarming og tennistrening - trene på ferdigheter
15:15-15:30 Fruktpause
15:30-16:00 Lek- og spillbasert gruppevis eller evt. flere grupper slått sammen (tennis m.m.)

Timeplan for de noen av de yngste (blir kontaktet i god tid før sesongstart)

13:00-13:30 Oppmøte
13:30-14:15 Oppvarming og tennistrening- trene på ferdigheter
14:15-14:45 Matpause - servering av brødmat
14:45-15:15 Fyslek
15:30-15:30 Lek- og spillbasert gruppevis eller evt. flere grupper slått sammen (tennis m.m.)

Innhold tennisøkter

TFO skal på samme måte som våre kurs- og treningsgrupper på ettermiddag- og kveldstid, skape motivasjon for tennis gjennom mestring og utvikling av ferdigheter. Vi følger definerte treningsmål skissert i ROG123. Denne henger på oppslagstavla på bane 1, hvor det står beskrivelse av nivå 1, nivå 2 og nivå 3 for hver banestørrelse; rød bane, oransj bane og grønn bane - hva trener vi på og hva skal man kunne. 

Gruppeinndeling

Gruppene er vanligvis på seks barn pr. trener. Noen ganger kan det være 4-5, unntaksvis 7-8. Vi forsøker å sette opp så jevne grupper som mulig slik at alle får godt sportslig utbytte. Vi ønsker ikke for store alderssprik, da det er viktig at det sosiale fungerer. Vi vurderer fortløpende gruppesammensetning og kan gjøre endringer i løpet av sesongen, dersom vi ser et behov for dette. 

Vi publiserer ikke de oppsatte gruppene før sesongstart, da det som regel blir noen omrokkeringer og justeringer de to første ukene p.g.a. mange nye barn, overraskelser i skoletimeplaner og en stor bane- og trenerkabal som trenger litt innkjøringstid. 

Trenere

Ole Magnus Bækkelund (mandag, onsdag), Anna Stifanic (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag), Henning Frøystein (tirsdag, torsdag), Robin McClusky (tirsdag og torsdag), Cezar Johansson (tirsdag, torsdag), Christian Martinsson (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag), Ole Storhaug (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag), Marius Tangen (tirsdag, onsdag, torsdag), Rikhard Holmström (tirsdag, onsdag, torsdag), Behnaz Faramarzi (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag), Dominik Hobacher (tirsdag, onsdag, torsdag)

Kontaktopplysninger trenerteam 2019/2020

TFO-vakt

Mandag: Alessandro Caselli-Helgeland
Tirsdag: Anne-Charlotte Sulen
Onsdag: Anne-Charlotte Sulen
Torsdag: Håkan Ascard
Fredag: Anna Stifanic

Er du usikker på hvilke dager din sønn eller datter har fått plass på TFO, så kan du se oversikt her: Deltageroversikt TFO - tildelte plasser pr. 31.07.19

Turneringer, samlinger og aktiviteter utenfor TFO

De som ønsker å delta på interne turneringer, samlinger og tilstelninger etc. bør melde seg inn i STKs Tennisunivers. For 250 kr. pr. halvår blir man tildelt et planetteam, og her får man gratis tilgang til 3-5 aktiviteter pr. halvår. Les mer om STKs Tennisunivers

De som ønsker å delta på åpne/eksterne turneringer og klubbarrangement, må melde seg inn som medlem i Stavanger Tennisklubb. For 1100 kr. pr. år får man spille gratis på utebanene, leie bane til redusert pris og anledning til å delta på turneringer/arrangement Stavanger Tennisklubb eller andre tennisklubber arrangerer. Innmelding som medlem

GENERELL VELKOMSTINFORMASJON

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter