TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

SevenSix teknologi til tennisspillere

SevenSix teknologi til tennisspillere

Det skjer veldig mye på teknologisiden i tennis om dagen fra flere steder i verden. Nye sensorer, nye videoapplikasjoner, banebooking og systemer for klubbadministrasjon. Nå har ett firma fra Stavanger, SevenSix laget en plattform for spillerutvikling.

Så hvordan fungerer dette?

- Beskriv hva du trenger hjelp til og bestill online coaching. Treneren bør svare på henvendelsen i løpet av 2 dager og du får en automatisk mail når rapporten er ferdig.

Skrevet av Cezar Johansson den 13.02.2019

Tilgjengelighet til trenere i Stavanger Tennisklubb 

Det skjer veldig mye på teknologisiden i tennis om dagen fra flere steder i verden. Nye sensorer, nye videoapplikasjoner, banebooking og systemer for klubbadministrasjon. Nå har ett firma fra Stavanger, SevenSix laget en plattform for spillerutvikling. 

Vi ser at flere av medlemmene av ulike årsaker ikke får tilgang til oss trenere i klubben. Det kan være mange årsaker til dette, dårlig tid, fullbookede ettermiddager, og kanskje en barriere for å kontakte oss. Vi ønsker å være i forkant i å teste ny teknologi og konsepter som bringer tennis fremover, dette ønsker vi å gjøre noe med sier Cezar Johansson.  

Gjennom digital coaching får medlemmer i klubben mulighet til å få tilbakemeldinger og coaching også online 

Så hvordan fungerer dette? Det skal være enkelt. Spillere og trenere registrerer seg gratis på sevensix.no. Spiller laster opp en i Phone video eller NTF Tecnique video fra sin telefon til SevenSix. Hvis din trener allerede er en del av teamet ditt så kan du som spiller betale 299NOK pr online coaching og velge din trener fra ditt nedtrekks meny. Hvis trener ikke enda er en del av teamet så skriver du inn trenerens email adresse. Beskriv hva du trenger hjelp til og bestill online coaching. Treneren bør svare på henvendelsen i løpet av 2 dager og du får en automatisk mail når rapporten er ferdig. Treneren kan også bruke SevenSix til å gi direkte tilbakemeldinger til sine spillere og for å dokumentere spillerutvikling. Hvis trener selv genererer rapporten så vil det ikke koste noe for spilleren. Dette gjør at systemet fungerer både som ett verktøy som trenere kan bruke på sine spillere samt at det åpner opp medlemmer i Stavanger Tennisklubb som ikke har fast trener men som ønsker å utvikle seg.  

 

Vi har fått nyttige tilbakemeldinger fra Stavanger Tennisklubb helt siden konseptfasen av SevenSix. Dette har hjulpet oss til å fokusere, gjøre konseptet enklere , samt innspill til ny funksjonalitet. Vi er fremdeles i beta versjon men det vil fungere tilfredsstillende allikevel. Vi jobber stadig med forbedringer og videreutvikling av plattformen. Vi velger å lansere nå selv om det ikke er perfekt da vi trenger tilbakemeldinger fra spillere og trenere på hva vi kan forbedre sier Trond Kittelsen , Daglig leder i SevenSix. Han legger også til at brorparten av inntektene på online coaching går tilbake til klubben og trenere som gjør jobben. 

Hvis noen trenger bistand eller ønsker å gi ros og ris så er vi tilgjengelige på support@sevensix.no 

For mer info om SevenSix se her.www.sevensix.no/presse.

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter