TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Drop in endringer og spørreundersøkelse

Drop in endringer og spørreundersøkelse

Det har blitt gjort en del endringer for drop in på lørdager og torsdager (voksne). Vi ønsker å imøtekomme dere som deltar på treningene best mulig så vi håper alle tar seg tid til å svare på denne undersøkelsen (tar ca. 90 sekunder). Undersøkelsen er anonym og har også et fritekst området om man har noe ekstra på hjertet.

Skrevet av Cezar Johansson den 15.01.2019

Det har blitt gjort en del endringer for drop in på lørdager og torsdager. Grunnen til at vi har valg å dele opp påmeldingen i mindre grupper er for å gjøre det lettere å melde seg på rett nivå og for at treningene skal bli enda jevnere. Det er dermed ikke sagt at vi ikke skal mikse grupper og spille med andre som er der. Vi ønsker også å beholde den sosiale delen som er en viktig del av hele opplegget.

Hvis det er noen lurer på hvilket nivå de tilhører så er det lett å ta kontakt med en av trenerne som kan veilede.

Endringen som er gjort nå er at vi har delt inn i 4 nivåer istedenfor 2. Vi har nå B, C, D og E klasse med 4 plasser i hver.

Torsdager trener gruppe B og C klokken 19:00 – 20:00. Gruppe D og E trener 20:00 – 21:00.

Lørdager trenere alle samtidig fra 11 – 13. Lørdager vil det være to trenere tilstede. Om lørdagene er planen at den første delen ca. 60 minutter er drills og spill hvor man roterer i grupper mellom trenerne og siste delen ca. 30-40 minutter felles spill.

Endringene som er gjort er basert på innspill vi har fått fra flere som har deltatt. Og i diskusjon blant trenerne har vi kommer frem til at dette er det beste for å gjøre treningene best mulig for de som møter opp.

Men vi ønsker enda flere tilbakemeldinger og har derfor laget en veldig kort spørreundersøkelse for spillere som har deltatt på drop in om hvordan de opplever treningene og hva som er viktigst for deg. Vi ønsker å imøtekomme dere som deltar på treningene best mulig så vi håper alle tar seg tid til å svare på denne undersøkelsen (tar ca. 90 sekunder). Undersøkelsen er anonym og har også et fritekst området om man har noe ekstra på hjertet.

 Spørreundersøklenen fungerer ikke vi skal prøve å få ordnet den i løpet av dagen. Beklager det. 

 

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter