TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Vant mot første seedet
Alle foto: Erik Haaland

Vant mot første seedet

Alle Stavanger-spillere er ute i single, men Sturle Hoff Skigelstrand gjør det godt i double sammen med sin doublepartner Kristoffer Dalbak. I går slo de ut det toppseedede doubleparet fra Tyskland/Hviterussland.

Skrevet av Henning Frøystein den 29.11.2018

Bankou/Labitzke fra Hviterussland/Tyskland vant første sett 6-3, men så kom de norske guttene tilbake og vendte kampen. Sturle og Kristoffer vant 7-5 i andre sett og deretter 10-8 i supertiebreak. Dermed er de klare for semifinalen i doubleturneringen TE U14. Her møter de Taurus Mickus og Domynikus Stonkus fra Litauen. 

Cecilie Mæland og hennes russiske doublepartner Marya Kolnikova tapte i går og er ute av turneringen. Det er også Lars Peder Minsaas, som sammen med Jacob Krefting tapte for Blot/Carlsson Seger fra Sverige. Han røk tidligere på dagen ut av singleturneringen også, mot polske Szymon Kielan. 

Christopher Børresen og Jonathan Berling klarte å komme seg videre fra 1. runde i doubleturneringen. De vant 6-4, 7-6 og skal møte et annet skandinavisk par; Abboud/Overbeck fra Sverige/Danmark. 

 

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter