TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Videre i TE

Videre i TE

Sturle Hoff Skigelstrand vant på tiebreak i avgjørende sett i dagens 1. runde i Tennis Europe U14.

Skrevet av Henning Frøystein den 26.11.2018

Det ble et spennende oppgjør mellom Stavanger-gutten og Enrique Laennec Molins fra El Salvador. Sturle tapte første sett 7-5, men spilte seg opp og tok andre sett hele 6-1. Så fulgte de hverandre i tredje sett, og guttene vekslet på å lede. Sturle ledet sist 5-4 og 6-5, og var nok litt skuffet for at det ble tiebreak. Men han kunne slippe jubelen løs da han klarte å vippe det avgjørende tiebreaket til sin fordel. I tillegg til Sturle, skal Severin Risan, Toralf Clausen og Kristoffer Dalbak forsvare de norske farger i 2. runde av TE-turneringen. 

Også i jenteklassen kom fire norske jenter videre fra 1. runde. Masters-finalistene Vilde Oscarsson og Carina Syrtveit samt Johanne Victoria Alveberg og Anna Louise Bjørnestad skal forsøke å hamle opp med de 12 gjenværende utenlandske jentene. 

Stavanger-jentene Sofie Tjøstheim, Cecilie Mæland og Iben Jensen deltar på sin første TE-turnering, og spilte i dag 1. runde. Her ble det brutal stopp for alle tre jentene. Jentene tok med seg god kamptrening og nyttig erfaring, og har nok mer å komme med neste år. De har enda to år igjen i 14-årsklassen. 

 

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter