TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

134 ungdommer spiller ITF

134 ungdommer spiller ITF

Det kjempes fortsatt om plasser i det utvidede tablået i ITF U18. Der får dessverre ikke Erik Frafjord Østbø (bildet) sjansen etter tap i kvalifiseringen.

Skrevet av Henning Frøystein den 25.11.2018

Kvalifiseringen til TE U14 og ITF U18 er i full gang. 16-åringene Erik Østbø Frafjord (bildet) og Ylva Frafjord Landa var i aksjon i dagens ITF-kvalifisering, og fikk møte god motstand. Ylva lyktes med å vinne sin kamp (7-5, 6-1), og er en kamp unna en plass i hovedtablået i ITF U18. For Erik er turneringen over etter tap mot en annen norsk spiller. 

Det kjempes fortsatt om plasser i hovedtablået i ITF U18. Tidligere har det kun vært 32-tablå under Stavanger tennis week, men i år har arrangøren søkt om å få utvide tablået og har fått innvilget dette. 74 gutter kjemper i år om 48 plasser i hovedtablået. Dessverre var det fire norske gutter som ikke fikk plass i kvalifiseringen.   

Blant de 60 jentene som spiller ITF U18 i Stavanger denne uken, er seks norske jenter klare for 48-tablået, mens de andre norske jentene kjemper om seks plasser gjennom kvalifiseringen.   

Ingen norske gutter klarte å komme seg videre til hovedtablået i TE U14. Heldigvis har vi norske gutter som er forhåndskvalifisert. Åtte av 32 gutter er klare for hovedtablået. 

De norske jentene hadde en enklere vei til sitt hovedtablå, med færre utenlandske motstandere. Totalt er 17 norske jenter med i 32-tablået. 

Turneringsleder Ole Storhaug er fornøyd med de første dagene av Tennis week. 

- Det har vært bra oppførsel og fin tone mellom spillerne, sier den rutinerte turneringslederen. 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter