TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Invitasjon sommertur til Sverige

Invitasjon sommertur til Sverige

15.-19. juli arrangerer vi tenniscamp i Skummeslöv. Dette er en tur for familier og medlemmer i alle aldre. Klubbturen arrangeres i samarbeid med Bryne Tennisklubb.

Skrevet av Henning Frøystein den 11.10.2018

Vi besøker Swedish Open i Båstad for å se på verdensstjernene i alle fall en av dagene. Det er kun et kvarter å kjøre fra campingplass, så det er muligheter for å besøke turneringen flere dager for de som ønsker det. 

Hovedfokus vil være på daglige treningsøkter og ha en det kjekt sammen og nyte de sommerdagene vi får. 

Vi tenker søndag 14. juli som reisedag, og så starter campen på mandag. Hjemreise etter frokost lørdag 20. juli. 

Invitasjon klubbtur til Skummeslöv 2019

Endelig påmelding til turen vil være i januar. Vi vil imidlertid be alle som kanskje er interessert i å delta, om å signalisere sin interesse i løpet av oktober. Så har vi noe å jobbe utfra når vi skal planlegge turen videre. Basert på interessemeldingene, vil vi komme ut med bo- og reisedetaljer i løpet av november. Så har dere desember og januar til å bestemme dere. 

Send interessemelding til henning@stavangertk.no innen 1. november. (det går an å melde seg på turen selv om man ikke har meldt interesse innen 1. november, men vi trenger å vite at vi har et grunnlag for å gå videre med turplanleggingen. Ved for lav påmelding innen 1. november, dropper vi turen)

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter