TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

SESONGSTART 2018/2019

Skrevet av Henning Frøystein den 30.07.2018

Sesongstart mandag 20. august 2018

Sesonginformasjon 2018/2019 - ungdom født 2000-2005 

* I høst tilbyr vi felles fysisk trening for ungdom mandag-torsdag kl. 15:30-16:00. Dette er et gratis tilbud vi håper faller i smak for de som har anledning til å delta. I tillegg til at man får mer ut av tennistreningen etterpå når man er ordentlig oppvarmet, ser vi dette også som et sosialt tiltak for å forene ungdommer på kryss og tvers av tennisgruppene. 

* Nytt av året er også drop in-treninger fredager. Dette er en fin mulghet til å få med seg flere treninger, uten å binde seg. Fredager kl. 16-17 kan alle som spiller med gul ball møte opp. 100 kr. betales i resepsjonen ved oppmøte. Fredager kl. 17-18 er det åpent for alle ungdommer som er på oransj eller grønt nivå. 

* Ungdomsligaen blir videreført. Planlagt oppstart er etter høstferien. Invitasjon med flere detaljer blir lagt ut snart. 

VIKTIG INFO

I perioden 20. august til og med 10. september er treningssted Hafrsfjordbanene (Hognes gate 30). Med andre ord utetrening de tre første ukene av sesongen. Dette p.g.a. ONS i tennishallen.

Vi krysser fingrene for flest mulig dager med oppholdsvær, slik at trening kan bli gjennomført. De dagene det er fare for regn, legger vi ut melding på vår hjemmeside + vår facebook-side. Vi ber om at alle sjekker en av disse kanalene de dagene hvor det er usikkerhet om trening kan gjennomføres.   

Dere blir kun fakturert for treninger som blir gjennomført. Dvs. vi trekker fra de treningsdagene som regner bort.Vi regner trening som gjennomført dersom mer enn halvparten av treningen blir gjennomført. Dersom mindre enn halve treningen blir gjennomført, regner vi ikke treningen som gjennomført. 

Vi ber om forståelse for denne situasjonen. Vi vil heller prøve å tilby så mye tennis som mulig i perioden framfor å avlyse all trening fram til vi får tilbake hallen vår 11. september. Vi satser på mange fine treningsdager ute i fin høstluft!   

* Oversikt: Trening utgår 2018/2019 

TRENINGSGRUPPER

Gruppeoversikt 2018/2019 (oppdatert 09.08.18)

TRENERE

Kontaktopplysninger STKs trenerteam 2018/2019 

BETALING

* Faktura blir sendt ut pr. e-post i løpet av de tre første treningsukene. Priser er oppgitt i påmeldingsskjema. 

AVMELDING

* Kan du allikevel ikke ta i mot tildelt plass, må du melde deg av. Vi forholder oss kun til skriftlige avmeldinger. Dvs. kan du allikevel ikke ta i mot tildelt treningsplass, må du sende avmelding til regnskap@stavangertk.no. Har du ikke meldt deg av i tide, må du betale avmeldingsgebyr på 250 kr. I tillegg må du betale for de treningene som er passert inntil vi mottar skriftlig avmelding.  

UTSTYR

* Treningsklær
* Tennissko
* Racket
* Vannflaske

Tennisbutikken vår selger det meste av tennisutstyr og bekledning - det vi ikke har inne kan bestilles. Mer informasjon

TURNERINGER OG SAMLINGER

Vi arrangerer noen samlinger (mest trolig lørdag) i løpet av sesongen. Datoer kommer. Blir lagt ut under "Hva skjer høsten 2018" i toppmenyen UNGDOM

Vi vil oppfordre alle på grønt eller gult nivå å melde seg på Juvesen cup. Det er en ferdighetsinndelt turnering som er åpent for alle! Nybegynnere spiller i klasse F, de beste spiller i klasse A. 

 

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter