TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Topp stemning på leken Red tour

Topp stemning på leken Red tour

Rekordmange barn - 99 - deltok på Red tour i STK lørdag 10. mars, og denne gang hadde vi et tema for turneringen, nemlig karneval!

Skrevet av Henning Frøystein den 16.03.2018

Topp stemning på leken Red tour

Rekordmange barn - 99 - deltok på Red tour i STK lørdag 10. mars, og denne gang hadde vi et tema for turneringen, nemlig karneval!

Det var en utfordring barn og arrangører tok på strak hånd! Mange kreative kostymer og ikke minst glade barn, foreldre og arrangører satte et herlig preg på arrangementet. Nytt for året var et lite åpningsshow med speaker, musikk, lyseffekter samt oppvisningsspill fra juniorlandslaget. Bruttotroppen U14 og U16 hadde samling i Stavanger, og det måtte vi jo selvsagt benytte oss av for å vise fram landets fremste talenter.  

Stor honnør til Ole Magnus Bækkelund og André Jacobsen som la ned en formidabel jobb med forberedelser til arrangementet, og gjennomførte dagen på lekent og mesterlig vis.

Arrangørklubben stod selv for hele 65 barn. Gledelig var det at det for første gang kom deltagere fra samtlige seks Rogalandsklubber - i tillegg til en fin gjeng fra bydelsinitiativet Storhaug Tennis. Det gror virkelig i Rogalandstennisen! Vi manglet altså en deltager for å nå milepælen med tresifret antall deltagere – det får komme neste gang. For en region med bare seks klubber, er vi uansett strålende fornøyd med å samle så mange barn samtidig i en hall. Men viktigst av alt: Barna hadde det gøy og ble inspirert til å komme igjen!

Tusen takk til alle turneringsfunksjonærene som bidro til gjennomføringe av arrangementet! 20 av klubbens rekrutt- og konkurransegruppe samt trenere og foreldre var viktige bidragsytere på og utenfor banen for å skape idrettsglede blant barna! 

Flere bilder her

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter