TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

- Veldig fornøyd med Tennis week

- Veldig fornøyd med Tennis week

Herman Høyeraal tapte ITF-finalen, men klarer å glede seg over prestasjonene allikevel.

Skrevet av Henning Frøystein den 02.12.2017

Den norske 15-åringen rangerer prestasjonen i Tennis week som en av sine beste resultater. 

- Dette setter jeg høyt, finaleplassen kommer som nummer to etter sommerens finaleplass i senior-NM . Jeg er veldig fornøyd med Tennis week, sier Høyeraal.

Herman Høyeraal vant fire kamper på rad i single før han måtte gi tapt i ITF-finalen. (Foto: Espen Hildrup)

På veien til finalen har han slått ut Ziomber fra Polen, latviske Jaricevskis og de to seedede spillerne Dhokia (Storbritannia) og Rikkonen (Finland).  

I finalen mot nerlandske Alec Deckers, som slo ut STKs Marcus Sulen, kom han best ut og kunne plukke første settkule etter 6-4.

Tidvis var det mye feil fra begge, og mange kjappe poeng på grunn av Deckers aggressive stil ved å komme fram på nettet. Andre sett ble tett, og til slutt var det Deckers som dro i land settet med 7-5.

Tredje sett var like jevnt. Til slutt måtte det hele avgjøres på tiebreak. Her vant nederlenderen 7-4, og dermed tittelen i Stavanger. 

- Han var bedre enn meg i dag, ikke så mye mer å si. Jeg gikk tom for krefter, sier 15-åringen, som drar videre til Bergen og ny ITF-turnering. Så er det tilbake til Stockholm og Good to Great og øve servereturer. 

I jentefinalen ble det svensk seier. Caijsa Hennemann (16) og Matilda Mutavdzig (13) fra Storbritannia var også en jevn affære. 13-åringen Matilda har imponert mange både under denne turneringen og de andre gangene hun har vært i Stavanger. Det er sterkt å hamle opp med og stå igjen som finalist blant alle de gode tenåringene som har vært med i ITF-turneringen i Stavanger. Caijsa ble satt på prøve av den tre år yngre jenta, men 16-åringen var best og kunne innkassere finaleseieren til slutt etter 7-5, 7-6.

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter