TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

SESONGSTART 2018/2019

Skrevet av Henning Frøystein den 22.06.2017

Sesongstart mandag 20. august 2018

 

Til alle dere som skal delta på TFO sesongen 2018/2019, 

Velkommen til ny sesong!

TFO fortsetter å vokse - vi har allerede passert 100 barn på TFO, og noen har dessverre fått beskjed om at de foreløpig ikke blir tildelt plass p.g.a. at det er fullt. Alt håp er ikke ute, vi jobber med å utvide kapasiteten. Totalt har vi tildelt 192 plasser - det er rekord med god margin! 

Mange nye skal begynne - vi håper at både de andre barna og vi voksne tar godt imot dem. Vi gleder oss som alltid over alle de som fortsetter - det tyder på god trivsel og mestring.

I år blir oppmøtested et annet i starten av sesongen. I perioden 20. august til 10. september står vi uten tennishall, og da er oppmøtested vårt uteanlegg i Hognes gate 30 - Hafrsfjordbanene. Vi har et klubbhus her og trekker inn hvis det blir for ille vær, men vi satser på å være mest mulig ute. Oppfordrer alle til å ha en mest mulig sporty innstilling i denne perioden, og ha med seg regntøy og skift de dagene det skulle være nødvendig. 

Fra tirsdag 11. september er vi tilbake i tennishallen i Gunnar Warebergs gate 9 igjen. 

TFO 2018/2019

Første dag på TFO er mandag 20. august, og siste dag er fredag 21. juni. 

Oversikt over når TFO utgår høsten 2018 og våren 2019 - klikk på denne lenken

Treningssted

Hafrsfjordbanene - Hognes gate 30 fra 20. august til 10. september

Tennishuset - Gunnar Warebergs gate 9 fra 11. september

Registrering

TFO-vakten er på plass fra 13.00 og registrerer fortløpende hvem som kommer. Fraværsmeldinger skal til tfo@stavangertk.no. Man kan ellers ta kontakt med TFO-vakten på 51 55 16 22/48240476.  

UTSTYR - Hva skal man ha med? 

* Treningsklær (det du er komfortabel med)
* Tennissko (flate, lyse såler som har lav friksjon og ikke sverter. Hallsko er OK)
* Racket (racket kan lånes de første gangene, deretter må man ha med egen racket)
* Vannflaske

Hentetjeneste (forsøksordning)

For første gang tester vi i høst ut hentetjeneste. I høst tilbyr vi henting på Lassa skole tirsdager og torsdager kl. 13:15. De som melder seg på hentetjenesten, vil få en faktura på 100 kr/mnd hvis man ønsker enten tirsdage eller torsdag. Ønsker man begge dager, blir pris 200 kr/mnd. Henting gjelder kun ved Lassa skole tirsdag/torsdag 13.15.   

Betaling

TFO blir fakturert forskuddsvis, og faktura kommer månedlig. 

Oppsigelse

Det er en måned oppsigelsestid dersom man ønsker å slutte på TFO. Oppsigelsestiden gjelder fra utgangen av inneværende måned. Oppsigelse skal sendes til regnskap@stavangertk.no

Kontaktperson

Henning Frøystein er kontaktperson for TFO, og er den som skal kontaktes hvis det er spørsmål som ikke er naturlig å ta opp med trener. henning@stavangertk.no / 51 55 16 22 / 47 84 93 91

Foreldremøte

DAG, TID og STED kommer. Møtet er mest beregnet på de som ikke har deltatt på TFO før eller har begrenset kjennskap til klubben fra før . 

Timeplan for de eldste

13:30-14:15 Oppmøte og servering av brødmat
14:15-15:15 Oppvarming og tennistrening - trene på ferdigheter
15:15-15:30 Fruktpause
15:30-16:00 Lek- og spillbasert gruppevis eller evt. flere grupper slått sammen (tennis m.m.)

Timeplan for de yngste

13:00-13:30 Oppmøte
13:30-14:20 Oppvarming og tennistrening- trene på ferdigheter
14:20-14:50 Matpause - servering av brødmat
14:50-15:40 Lek- og spillbasert gruppevis eller evt. flere grupper slått sammen (tennis m.m.)
15:40-16:00 Frukt

Innhold tennisøkter

TFO skal på samme måte som våre kurs- og treningsgrupper på ettermiddag- og kveldstid, skape motivasjon for tennis gjennom mestring og utvikling av ferdigheter. Vi følger definerte treningsmål skissert i ROG123. Denne henger på oppslagstavla på bane 1, hvor det står beskrivelse av nivå 1, nivå 2 og nivå 3 for hver banestørrelse; rød bane, oransj bane og grønn bane - hva trener vi på og hva skal man kunne. 

Gruppeinndeling

Gruppene er på 4-8 barn pr. trener. Vi forsøker å sette opp så jevne grupper som mulig slik at alle får godt sportslig utbytte. Vi ønsker ikke for store alderssprik, da det er viktig at det sosiale fungerer. Vi vurderer fortløpende gruppesammensetning og kan gjøre endringer i løpet av sesongen, dersom vi ser et behov for dette. 

Vi publiserer ikke de oppsatte gruppene før sesongstart, da det som regel blir noen omrokkeringer og justeringer de to første ukene p.g.a. mange nye barn, overraskelser i skoletimeplaner og en stor bane- og trenerkabal som trenger litt innkjøringstid. 

Trenere

Ole Magnus Bækkelund (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag), Anna Stifanic (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag), Henning Frøystein (tirsdag, onsdag, torsdag), Hanna Hellich (tirsdag, torsdag), Robin McClusky (mandag og onsdag), Cezar Johansson (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag), Christian Martinsson (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag), Ole Storhaug (tirsdag), Marius Tangen (tirsdag, onsdag, torsdag), Rikhard Holmström (tirsdag, onsdag, torsdag) m. fl. 

Kontaktopplysninger trenerteam 2018/2019

TFO-vakt

Mandag: Henning Frøystein
Tirsdag: Anna Stifanic
Onsdag: Henning Frøystein
Torsdag: Anna Stifanic
Fredag: Ole Magnus Bækkelund

Er du usikker på hvilke dager din sønn eller datter har fått plass på TFO, så kan du se oversikt her: Tildelte plasser 2018/2019 (oppdatert 8/8-18)

Turneringer, samlinger og aktiviteter utenfor TFO

De som ønsker å delta på interne turneringer, samlinger og tilstelninger etc. bør melde seg inn i STKs Tennisunivers. For 250 kr. pr. halvår blir man tildelt et planetteam, og her får man gratis tilgang til 3-5 aktiviteter pr. halvår. Les mer om STKs Tennisunivers

De som ønsker å delta på åpne/eksterne turneringer og klubbarrangement, må melde seg inn som medlem i Stavanger Tennisklubb. For 1100 kr. pr. år får man spille gratis på utebanene, leie bane til redusert pris og anledning til å delta på turneringer/arrangement Stavanger Tennisklubb eller andre tennisklubber arrangerer. Innmelding som medlem

GENERELL VELKOMSTINFORMASJON

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter