TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

- Går for gull

- Går for gull

Lørdag serves endelig eliteserien for damer og herrer i gang. STK-kapteinene er optimistiske.

Skrevet av Henning Frøystein den 03.06.2015

- Vi har et sterkt lag som er stabilt og hvor alle spillerne er jevngode. Vi er godt forberedt for årets sesong, og vi har derfor gode forutsetninger for å gå langt. I og med at vi gikk til finalen ifjor, er det ingen tvil om at vi har ambisjoner om gull i år, sier en offensiv kaptein, Anne Gulsrud. 

(Foto: Espen Hildrup)

Hun er kaptein for et ungt lag som altså klarte å gå til NM-finalen i fjor. Da ble det til slutt knepent tap mot Furuset, etter at jentene feide all mostand til side fram til finalen.

I år har laget havnet i pulje med Stabekk, Ullern og Njård. Førstnevnte er motstander i Frognerparken på lørdag.  Lagets tropp i Oslo: Dorthea Faa Hviding, Anne Gulsrud, Line Ebeltfot Huglen, Brit Storhaug, Cathrine Instebø og Thelma Sømme. Søndag drar jentene ut til Ullern og spiller på hjemmebanen til Ullern, før grunnspillet avsluttes mot Njård tirsdag 9. juni hjemme i Stavanger.

Lagkapteinen er fornøyd med jentenes sesongoppkjøring: 

- Forberedelsene for sesongstart har vært grundige. Alle spillerne har trent hardt, stilt opp på damelagstreninger og diverse, samt kjørt mye egentrening. Noen av spillerne har også deltatt i turneringer med tøffmatching, som er ideelt for å heve ens nivåytterligere før lagkampene starter.

Herrenes lagkaptein, Johan Tønsberg, er også fornøyd med årets oppkjøring og ser fram til sesongen. 

- Vi har hatt en bra oppkjøring til sesongen i år. Mange av lagets spillere har spilt turneringer og vært i kamp ute på grusen en stund allerede. Det er bra stemning på laget, og vi gleder oss alle til å komme i gang, sier kapteinen, som var med og spilte laget fram til semifinaleplass i 2011 og 2012. 

Herrelaget skal også i ilden på Frognerparken førstkommende lørdag. Motstander er Asker, og neste dag er tittelforsvarer Snarøya vertskap. Det blir med andre ord en tøff helg, og viktig å gjøre en bra figur før den avsluttende hjemmekampen mot Stabekk onsdag 10. juni.

(Foto: Husiar Johnsen)

- Vår målsetning er å sikre oss en plass i sluttspillet, hvilket også sikrer oss plass i eliteserien også neste år. Klarer vi å gå til sluttspillet, setter vi alle seil til - motivasjonen vil være på topp for å nå enda lengre, sier Tønsberg.  

Vi ønsker både damene og herre lykke til, og håper at STKs tennisinteresserte medlemmer tar turen til Hafrsfjord for å støtte lagene i deres eneste hjemmekamp. 

STK stiller med følgende tropp i Oslo i helgen: Rikhard Holmström, Johannes Helgø, Marcus Sulen, Robert Gustafsson, Johannes Tveit Gjerdåker, Cezar Johansson, Steffen Hart, Johan Tønsberg. 

 

Spilleplan Frognerparken lørdag 6. juni

Facebook-event STK-Stabekk (herrer)

Facebook-event STK-Njård (damer)

Samleside lagtennis STK

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter