TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Landsturnering, NM og spillerfest
Noen utvalgte dugnadshelter

Landsturnering, NM og spillerfest

Fredag 27. mars braker det løs i Tennishuset på Tjensvoll. På 5 hektiske dager skal det kåres norgesmestere, det skal arrangeres spillerfester og snakkes mye tennis.

Skrevet av Aslak Paulsen den 25.03.2015

Stavanger Tennisklubb står også i år som NM/Landsturnering arrangør. Administrasjonen, trenerstaben og frilvilligheten gleder seg til å ta i mot deltakere, foreldre og trenere.
Vi har til nå fått svært gode tilbakemeldinger på tilsvarende arrangementer, og håper og tror at vi vil være en attraktiv arrangørklubb også denne gangen.

For første gang i historien skal det arrangeres et Norgesmesterskap under 19 år (tidligere U18). En av årsakene til denne endringen er at 3. klassingene på videregående skole skal få enledning til å være junior med sine klubb/turnerings venner i hele gymnastiden. I tillegg så var håpet at klassen skulle bli større og dermed også mer attraktiv. I år er det 32 gutter med og 12 piker. 

Påmeldingen til landsturneringen er dessverre lavere enn tidligere år. Totalt 48 spillere er påmeldt. 29 gutter og 19 piker.

Spillerfest
Lørdag arrangerer Stavanger TK spillerfest både for Landsturneringsspillerne og NM19 deltakerne. For U19 spillerne skal festen avholdes på Ullandhaug (Scandic - spillerhotellet). U12 spillerne blir på tennishuset. Klubben håper på god oppslutning. Spre ryktet!


U12 festen starter 19:30. U19 festen 20:00. Påmelding skjer til turneringsledelsen. Se invitasjon under.

Invitasjon spillerfest

Cafe
På sedvanlig vis holder foreldre og frivillige i cafeen under arrangementene. Vi håper at tilbudet som blir gitt tilfredsstiller de aller fleste. 
Vi satser på å tilby lunsj og middag hver eneste dag. Velkommen!

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter