TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Flere lokaloppgjør i Vestlandsserien

Flere lokaloppgjør i Vestlandsserien

Vestlandsserien er i ferd med å bli en Rogalandsserie. Nå er fire av de seks lagene fra Rogaland.

Skrevet av Henning Frøystein den 14.03.2015

Bergens-laget Paradis 2 rykket opp til den nasjonale serien etter seier i Vestlandsserien og deretter seier i playoff. De to gjenværende Hordalandslagene, Fana og Bergen 2, har hatt lite å komme med de siste seongene, og plassert seg på bunn på tabellen i fjor, så alt ligger til rette for at Rogaland kommer til å dominere årets Vestlandsserie. 

I år er det klart for comeback fra Bryne Tennisklubb, som ikke har deltatt i seriesystemet på minst 20 år. Det blir spennende med flere lokale nabooppgjør. Stavanger 4 skal til Bryne i første serierunde, og dette er ventet å bli et ordentlig "popcorn-oppgjør" - ta med sitteunderlag og kanskje en varm genser og følg prestisjeoppgjør på Jæren ringside på de nye banene til Bryne TK!

Etter noen sesonger i bunn av tabellen, slo Egersund tilbake forrige sesong og snuste på toppsjiktet. Stavanger 4 var ett av lagene som ble slått og henvist til en plass på nedeste del av tabellen. Det blir spennende å se om Egersund kan fortsette utviklingen kommende sesong, eller om fjorårets 3. plass var et blaff. Stavanger 4 er helt sikkert revansjesugne etter å ha havnet på 4. plass to år på rad. 

Det fjerde Rogalandslaget er Haugesund, som endte opp som beste Rogalandsklubb i fjor med sin 2. plass. Sesongen før spilte haugesunderne i 2. divisjon. Ser vi et lag som er på vei nedover, eller benytter de muligheten til å kuppe opprykk nå som Paradis 2 er ute av konkurransen? 

Vi gleder oss til Vestlandsserien kjører i gang 19. mai! 

Her kan du følge serien

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter