TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Flott turneringshelg

Flott turneringshelg

Helgens Juvesen cup ga mange spennende og interessante kamper, nye turneringsvinnere og noen gamle.

Skrevet av Henning Frøystein den 04.02.2015

Ingen ungdommer kunne matche veteranen Ole Storhaug, som vant alle åtte sett han spilte i helgen. Verken førsteseedede Sindre Undem i kvartfinalen, semifinalemotstander Julien Terrade eller andreseedede Lars Vattøy i finalen klarte å hamle opp med kleppsbuen. Det er 40-åringens fjerde Juvesen-tittel, men vi skal noen år tilbake til forrige gang.  

Line Ebeltoft Huglen vant dameklassen etter klar over Brit Storhaug i finalen. 

C-klassen ble vunnet av Kristiansand-spilleren Karl Oskar Alexander Fridh. Det er første gang vi får besøk av en Kristiansand-spiller i Juvesen cup. I finalen slo han UiSI-spilleren Thanaruch Air, etter en jevnspilt kamp. Denne klassen bestod av mange jevne og spennende kamper. Kun en av de fire seedede spillerne klarte å nå kvartfinalen, og alle semifinalistene var useedede, noe som vitner om en åpen og jevn klasse. 

D-klassen var den største klassen - som vanlig. Denne gang var en 13-åring best av alle. Nils Tveit Gjerdåker slo både sin egen far og satte andre eldre spillere på plass i tur og orden fra gruppespill og fram til finaleplassen var sikret. Der ventet jevngamle Arild Wiig-Fisketjøn, som møtte litt yngre motstandere på veien, men som vartet opp med like solid spill. Finalen ble av det jevne og tette slaget. De tok hvert sitt sett før avgjørelsen falt i super tiebreak i avgjørende sett: 10-6 til Nils.

Damene var best i E-klassen. Kari Johanssen fra Bryne, og Behnaz Faramarzi, Unni Sedberg og Gry Tveit Gjerdåker fra Stavanger spilte seg fram til semifinalene, og til slutt var det Gry Tveit Gjerdåker som kunne løfte Juvesen-trofeet til værs etter sin første turneringsseier.

Her følger  turneringsleder Ole Storhaugs rapport fra turneringen: 

Mange utrolig spennende og severdige kamper under årets første Juvesen cup. Juvesen er et turneringskonsept som er enestående. Alle får konkurrere mot andre på sitt nivå er unikt, dette burde det være mye mer av også nasjonalt.

Det var under hele helgen en god stemning i hallen, noe som nok skyldes blandingen av alderstrinnene.

Alle er også blitt bedre til å møte opp til rett tid, og til å oppholde seg i nærheten når det nærmer seg kamp. Det letter arbeidet til turneringslederne når man ikke trenger å løpe rundt og lete etter spillerne. Baller blir også tatt med tilbake til sekreteriatet  etter kamp.

Vi hadde besøk av spillere fra Trondheim i nord og Kristiansand i sør. La oss håpe at enda flere får opp øynene for denne flotte turneringen.

Utfordringen til neste turnering blir å få med mer spillere i F-klassen. Så til dere som er litt ferske i gamet, ikke vær redde for å melde dere på.

Håper alle blir med 1-3 mai, da er målet å sette deltakerrekord for turneringen.

   

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter