TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Tennis i hundre
Foto: Erik Jensen

Tennis i hundre

Full fres og god stemning da 100 spillere og sikkert like mange foreldre var på plass under Red & Orange Tour søndag.

Skrevet av Henning Frøystein den 28.01.2015

Det var gøy å se stor aktivitet og fornøyde spillere og foreldre under søndagens Red & Orange Tour. Litt under 50 oransje og litt over 50 røde spillere fra klubbene Stavanger, Sandnes, Bryne, Egersund og Haugesund deltok og gjorde det til en flott tennissøndag for de yngste.

Søndagen startet med Orange tour, hvor det var 14 påmeldte lag som spilte to lagkamper hver. Det vil si hvert lag spilte til sammen to timer sammenhengende. Noen lag var to spillere, noen var tre og noen fire på laget. De lagene som var tre og fire kunne fordele spilletiden litt, mens de som var to, spilte sammenhengende i to timer. Da var det kjærkomment med en tur i caféen til slutt, hvor pølse, vafler og saft ble servert. 

I Red Tour ble det spilt hot seat. Dette er et spill hvor byttene er raske, og alle får spilt veldig mange små kamper i løpet av den effektive timen turneringen pågikk. 

Tusen takk til alle dere som bidro til at det ble et vellykket arrangement!

Takk til Elida Frafjord Landa, Sigrid Frafjord Landa, Line Ebeltoft Huglen, Johannes Helgø, Johannes Tveit Gjerdåker, Nils Tveit Gjerdåker, Antonia Lam, Rikke Nordvik, Ylva Frafjord Landa, Caroline Kurdahl-Martinsen, Adam Jørstad, Mats Kamps, Arild Wiig-Fisketjøn, Daniel Baxter, Marius Rygh Reienes, Anne Sedberg Myhre, Kitty Helgø, Unn Helliesen Ramsland, Veronica Isachsen, Lise Klungsøyr, Lena Setterdahl, Andrea Eskedal, Marie Christin Anfinnsen, for å sette i stand banene og ikke minst å være på banen sammen med barna og sørge for at barna fikk en god opplevelse.

Takk til Behnaz Faramarzi og Sindre Aase for å stå i caféen under Orange Tour, og tusen takk til Anne Butler Wang med flinke hjelpere, for serveringen under Red Tour.

Takk til Lena Setterdahl og Andrea Eskedal for å stå for premieutdelingen under både Red Tour og Orange Tour. Og takk for DJ-hjelp til å kunne kjøre musikk under Orange Tour.

Takk til Erik Jensen og Lene Heimlund Larsen for å sørge for bilder fra de to arrangementene.

Takk til alle lagkapteinene til de ulike lagene for å hjelpe spillere og bidra til flyt i arrangementet.

Takk til Egersund RK, Haugesund TK, Bryne TK og Sandnes TK for å rekruttere mange flotte deltagere

Takk også til våre engasjerte trenere Ole Storhaug, Mats Fergusson, Rikhard Holmström og Oscar Barrios Torres for å stikke innom og ta del i arrangementet!

Og takk til alle spillere og foreldre!

BILDER FRA SØNDAGENS RED & ORANGE TOUR

Gå inn på facebook-siden Tennistour Rogaland Red, Orange & Green:  https://www.facebook.com/ROGtennistour

Mvh

André Jacobsen (Red) og Henning Frøystein (Orange)
Stavanger Tennisklubb

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter