TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

TE, ITF og Brødrene Dalton
Dalton brødrene

TE, ITF og Brødrene Dalton

Fra Masters til internasjonal deltakelse på 3 dager: Flere av de norske deltakerne har slått svært mange tennisballer de siste 4 dagene. Men la oss ikke glemme de trenerne som følger alle kampene med argusøyner heller.

Skrevet av Aslak Paulsen den 17.11.2014

Noen av TE og ITF deltakerne har spilt opp mot 5 Masters kamper på 3 dager i Stavanger TKs anlegg.
I dag har det stått internasjonale kamper på menyen. 

- Sett med norske øyner håper vi at de mest aktive og ambisiøse er flink i restitusjonstreningen. I tillegg er det også viktig med nok og riktig mat for å konkurrere så intensivt som mange gjør denne lange uken i Stavanger. Søvn vil også være en viktig faktor for å være best mulig forberedt til sine kamper, sier Ole Storhaug.

Trenerne er viktige
En stor takk skal også trenerne som er tilstede også ha. De setter et viktig preg på arrangmentene. Antall timer de bruker for å følge våre håpefulle er ikke rent få.
De er utrolig viktig ikke bare for spillerne, men også for stemningen, bidraget til tennisprat, og for å underbygge og ivareta fairplay prinsippet. Takk til dere alle!

Følg TE turneringen her

ITF - kvalifiseringen ferdigspilt
I dag greide 8 norske seg gjennom den første runden i Tennis Europe 14 - hovedturneringen. Av de 8 var det 4 piker og 4 gutter
Hjemmehåpene Anne Myhre, Unn Ramsland og Lars Minsaas klarte dessverre ikke å avansere til 2 runde. 

ITF spillerne hadde opp mot 2 single runder i dag. Dessverre var det bare en norsk som klarte seg og klarte dermed å kvalifisere seg til hovedturneringen. I denne turneringen vil han på ingen måte være ensom norsk svale. Hele 9 andre gutter og 12 jenter vil prøve å kapre seiere, poeng og avansement på ITFs verdensranking.

Av hjemmhåpene skal Marcus Sulen, Johannes Tveit Gjerdåker, Brit Storhaug, Line Huglen, Dorthea Hvding og Johannes Gjerdåker i aksjon i morgendagens 1 runde kamper i ITFs hovedtablå. Lykke til!

ITF turneringen følger dere her.

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter