TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Masters, TE, ITF og GP i Stavanger
Masters, TE, ITF og GP i Stavanger

Masters, TE, ITF og GP i Stavanger

Torsdag 13 november klokken 18:00 braker det løs. Stavanger TK er tennis-norges midtpunkt i 11 dager til ende. Det eneste skåret i gleden er at faste banetider og organisert trening utgår.

Skrevet av Aslak Paulsen den 04.11.2014

Det skjer i Stavanger 13-23 november
13.-23. november skal Stavanger TK arrangere masters sluttspill (norges 8 beste spillere i 14, 16 og 18 års klassen), Tennis Europe (U14), ITF (U18) og GP med hele 60.000 kroner i premiepotten. Det blir med andre ord vannvittig mye god tennis å se disse dagene. Vi håper at du tar turen! Vi ser i grunn helst at du renner ned dørene!

Frivillighet avgjørende
Klubbens frivillige og ansatte står om dagen på hodet for å være forberedt til oppstarten 11. november (18:00).
Stavanger TK skal også denne gang levere fantstiske arrangementer, noe klubben er kjent for.

Alt fra kafeteria, teknisk gjennomføring, logistikk og mannskap ser ut til å være på plass. Vi takker alle som stiller opp disse dagene. Det betyr mye at dere gjør det. Uten, ville det ha vært umulig å tilby klubbens tennisentusiaster fantstisk tennis og ikke minst våre lokale spilllere muligheten til å konkurrere mot norges beste og gode europeiske spillere på hjemmebane.

Det er stas å få spille og vise seg frem på hjemmebane. ca 30 spillere skal i aksjon i løpet av de 11 dagene.
Møt opp og vær patriotiske.

Tennisskole/trening/baner utgår
Uken 17 november til og med 21 november blir det ikke trening, tennisskole, TFO eller mulighet for å benytte sin faste time.
Dette er det tatt hensyn til i utsendte fakturaer. Dette er det også orientert om på klubbens hjemmeside tidligere under kurskalender.
Selvom det ikke blir tennisaktivitet for dere denne uken, så ta ikke helt fri. Møt opp å si hei til trenerne og se de beste norske spillerne og en rekke svært gode internasjoale spillere U14 og U18.

Torsdag 13 november må klubben avlyse all kursvirksomhet fra 18:00. Sportssjefen vil komme tilbake med erstatning for denne tapte treningstiden.

Fredag 14 november går treningen som vanlig 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter