TFO 2017/2018

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Planetsamlinger

Skrevet av Henning Frøystein den 05.08.2014

Planetsamlinger er interne klubbsamlinger som tilbys og tilrettelegges for den aktuelle planet. Samlingene går i helgene og vil typisk være i 2-4 timer enten lørdag eller søndag eller begge dager, alt etter som. Sjekk ut planetprogrammet for din planet for å se når det arrangeres samlinger for din planet. 

Poenget med samlinger er å tilby ekstra treninger for de som vil spille enda mer tennis. En samling skiller seg fra en vanlig trening ved at samlinger har en lengre varighet og er ofte i større grupper i og med at samlingene tilbys for alle treningsgrupper innenfor en planet. Det vil kunne være mer enn seks spillere pr. trener, men det vil alltid være flere baner slik at man kan veksle mellom spillseksvenser og treningsmodeller. 

Samlingene har som oftest et tema hvor man bruker ekstra mye tid og fokusere ekstra mye på en bestemt ferdighet. Andre ganger kan samlingen ha et mer allsidig og sosialt snitt. 

Vanlige samlinger koster 150 kr. pr. dag, men noen samlinger kan koste 200-250 kr. pr. dag dersom det er lagt opp til to økter pr. dag. Betaling i resepsjon ved oppmøte. 

Påmelding til planetansvarlig eller ved å skrive deg opp på påmeldingslisten på oppslagstavla. 

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter