TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Spiller om medalje i lag-NM

Spiller om medalje i lag-NM

Stavangerdamene klar for historisk semifinale på hjemmebane i NM for lag! Herved oppfordres alle medlemmer til å komme til Hafrsfjord søndag kl. 12 og støtte jentene fram til seier!

Skrevet av Ole Storhaug den 11.06.2014

Stavangers unge elitelag har kvalifisert seg til semifinale i NM-lag etter et overbevisende gruppespill. Jentene startet med 7-0 seier over Drammen i åpningskampen i Frognerparken lørdag 31.5. En god revansj etter at det endte med tap i tilsvarende kamp både i 2012 og 2013.

Den gode trenden fortsatte da Stabekk ble satt på plass med samme siffer på søndagen.  Selv om gjennomsnittsalderen på laget er veldig lav(16 år) er det tydelig at alle spillerne er blitt mer rutinerte sammenlignet med tidligere sesonger.

Siste kamp i gruppen var på hjemmebane søndag 8 juni mot Sandefjord. Også her feide jentene motstanderne av banen med 7-0 etter ganske enkle enkeltseirer.

Stavanger har dermed gjennomført et gruppespill uten å tape en eneste kamp eller sett. Som gruppevinner får Stavangerjentene spille semifinale på hjemmebane på Hafrsfjord. Denne kampen kommer til å spilles søndag 15 juni kl 12.00. Motstander blir Holmenkollen tennisklubb.

Dette blir en tøff kamp der jentene trenger all støtten de kan få. Vi håper flest mulig av klubbens medlemmer stiller på søndag for å gi damene den støtten de trenger.

Stavanger har spilt med denne oppstillingen i årets kamper

Singeloppstilling

 

1 singel                Anne Gulsrud

2 singel                Dorthea Faa Hviding

3 singel                Brit Storhaug

4 singel                Line Huglen

5 singel                Cathrine Instebø

Thelma Sømme og Sigrid Landa har blitt benyttet som reserver på 5 singel i årets 3 første kamper.

Doubleoppstilling

1 double              Anne Gulsrud/Brit Storhaug

2 double              Dorthea Hviding/Line Huglen

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter