TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Ingen poeng hjem fra Bærum

Ingen poeng hjem fra Bærum

STK 3 klarte ikke å få med seg noen poeng fra de to bortekampene mot Snarøya 2 og Stabekk 3.

Skrevet av Henning Frøystein den 27.05.2013

Lars Vattøy, Henning Frøystein, Julien Terrade og Leonard Faa Hviding spilte da tredjelaget debuterte i 2. divisjon. Det nyopprykkede laget var slett ikke sjanseløse i de to kampene, og kunne med litt mer hell og dyktighet plukket med seg poeng i begge oppgjør. Men når man ikke klarer å vinne verken tresettere, supertiebreak eller prestere opp mot det beste, blir det vanskelig mot lag fra tradisjonsrike klubber som Stabekk og Snarøya.

I lørdagens kamp mot Snarøya 2 var det kun Julien som greide å vinne sin singlekamp. Sammen med Leonard ble det også seier i 1. double etter 14-12 i supertiebreak. 2. double ble ingen minneverdig forestilling fra Lars og Henning. Dermed endte kampen med 4-2-seier til Snarøya 2. 

Søndag lyktes det ikke å vinne en eneste kamp, verken single eller double. Denne gang tapte Julien og Leonard sin double i supertiebreak, mens Lars og Henning servet for dårlig og rotet bort altfor mange poeng på egne feil. I single var Henning nærmest i sin kamp mot Victor Ahlback, men måtte bite i det sure eplet etter over tre timer spill og 7-5, 4-6, 2-6. Dermed ble det stygge sifre totalt; 6-0 til Stabekk 3. 

Nå er det bare å slikke sårene og trene godt fram til lørdagens hjemmekamp mot BSTK.   

Fullstendige resultater og tabell

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter