TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Seks dager igjen...

Seks dager igjen...

STK 2 og STK 3 har denne helgen spilt seriekamper, og dermed startet sesongen. Utfyllende rapport kommer i egne artikler. I mellomtiden teller vi ned til eliteserien starter - både damelag 1 og herrelag 1 skal spille i Frognerparken lørdag 1. juni. I dag ser vi på herrelag 1.

Skrevet av Henning Frøystein den 26.05.2013

Kort beskrivelse av hver spiller på 1. laget. Klikk på navnet for å få fram en mer utfyllende profil som ble skrevet foran 2012-sesongen. 

Rikhard Holmström

32 år i går! Fra Lidköping i Sverige. En stor kapasitet på laget - en nærmest sikkert kort i de fleste kamper. Han ga opp proffkarrieren for noen år siden - han oppnådde å ligge rundt 700. plass på ATP-rankingen på sitt beste. Venstrehendt. Er lagkaptein både for 1. laget og 2. laget

Cezar Johansson

26 år fra Stavanger. Rumenske aner og har også bodd i Sverige, Oslo og Spania. Ble Norgesmester da Stavanger arrangerte NM senior utendørs på Hafrsfjord i 2008. Forsøkte seg med en proffkariiere i etterkant av kongepokalen, men lyktes ikke i ATP-poengjakten. Ubestridt talent - få treffer bedre på forehand når Cezar er i form! 

Helge Koll Frafjord

38 år fra Stavanger. Trolig tidenes tennisspiller fra Stavanger. Norgesmester flere ganger, og var rundt 500 på ATP-rankingen på sitt beste. Kom litt i skyggen av Christian Ruud og Jan Frode Andersen, og lyktes ikke helt med å få ut sitt potensiale. Ga seg også relativt tidlig. Skader forhindret ham å bidra så mye som planlagt i fjor. 

Morten Aadnøy Goa

29 år fra Stavanger. Flere gode resultater som junior, både i U14, U16 og U18. En terrier på banen - gir seg aldri og kjemper om hver ball fra grunnlinjen. Har vært med hele veien fra Stavanger startet i 3. divisjon i 2004 og hver sesong fram til laget nå har etablert seg som de 3-4 beste lagene i eliteserien.

Jonas Nyberg

23 år fra Sverige. Spilte i fjor i 3. divisjon p.g.a. karantenebestemmelser for utenlandske spillere. Vant Stavanger Grand Prix 2012.

Johan Tønsberg

38 år fra København. Spilt for STK 1 siden 2010 og har vært en viktig bidragsyter sportslig og sosialt. Gjør lite feil og spiller gjerne bedre desto bedre spillere han møter. 

  

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter