TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Trenerkurs i Stavanger 2013

Trenerkurs i Stavanger 2013

11.-13. januar og 14.-16. februar er det trener 1-kurs i Stavanger i regi av Norges Tennisforbund.

Skrevet av Henning Frøystein den 12.12.2012

Første steg på trenerutdanningen er aktivitetslederkurset. Dette ble arrangert i Stavanger i 2010 og 2012. Nå er det klart for andre steg på trenerutdanningsstigen: Trener 1. Dette kurset ble sist gjennomført i Stavanger i 2011. Nå i januar og februar er det klart for et nytt trener 1-kurs. Dette er særlig myntet på de som i 2012 gikk aktivitetslederkurset, men det er også mulig for andre trenerspirer å melde seg på.  

Trener 1-kurs går over seks kursdager. Tre dager i januar: 11.-13. januar, og tre dager i februar: 14.-16. februar.

Aldersgrense: 16 år

Du må ha gjennomført aktivitetslederkurs for å få trener 1-kurset bestått. De som ikke har gjennomført aktivitetslederkurset tidligere, kan enten ta kurset i forkant (arrangeres i Oslo første helgen i januar) eller på et seinere tidspunkt. Sjekk NTFs trenerutdanningskalender. http://www.tennis.no/utdanning

Pris: 5500 kroner pr. deltager

De som jobber som trenere i Stavanger Tennisklubb per i dag, vil få en gunstig tilskuddsordning hvor mesteparten av trenerkurset blir dekket. Egenandel vil bli 1500 kroner. Dette beløp faktureres deltagerne, men kan avregnes mot timeliste slik at trener kan jobbe istedenfor å betale fra sin egen lomme. Dette avtales nærmere med Henning Frøystein.

Kursleder: Øivind Sørvald/Aslak Paulsen, Norges Tennisforbund

Sted: Stavanger Tennisklubb

Tidspunkt: Program og timeplan sendes ut til påmeldte deltagere i januar. Regn med 15-21 fredag, 9-17 lørdag og 9-17 søndag den første kurshelgen.

Påmelding sendes til henning@stavangertk.no innen 19. desember.

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter