TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Damer 1: Oppsummering 2012

Damer 1: Oppsummering 2012

Her kommer oppsummering av årets sesong for vårt eliteserielag på damesiden.

Skrevet av Ole Storhaug den 05.11.2012

Vårt damelag hadde en klar målsetning om å bli blant de 4 lagene som fikk en sluttspillplass i eliteserien for damer. Ettersom det nærmet seg sesongstart var det klart for oss at målsettingen måtte justeres ganske mye, dette skyldes at Cathrine fikk en skade i handleddet som viste seg å sette henne utfor hele sesongen. Anne som ikke kom hjem fra USA før den femte lagkampen var også et tap. Flere spillere var også ute pga. konfirmasjon i de første kampene. Altså ikke bare fordeler med å ha et så ungt lag.

Vi startet med å tape vår første kamp mot Furuset med 6-1, Brit vant vår eneste seier i den kampen. Lagoppstilling singel: Line, Thelma, Brit, Rebecka og Mari C Double: Line/Thelma og Brit/Rebecka

Dagen etter mot Heming vippet lagkampen litt en stund, men endte tilslutt med 5-2 tap. Line vant singel og Brit/Elida vant double. Lagoppstilling: Line, Sigrid, Brit, Elida og Mari C Double Sigrid/Line og Brit/Elida

I vår tredje kamp mot Stabekk var vi i utgangspunktet underdogs, men litt uventet var dette i en periode ganske spennende. Stabekk kunne tilslutt strekke armene i været etter en 5-2 seier. Våre seirer kom ved, Dorthea/Line i double og Sigrid i singel. Lagoppstilling singel: Dorthea, Line, Sigrid, Thea og Elida Double: Dorthea/Line og Thea/Sigrid

Vår fjerde kamp ble uhyre spennende, etter å ha ligget under 3-1 i kamper kom vi tilslutt tilbake og vant 4-3 mot Nordstrand. Lagoppstilling singel: Dorthea, Line, Sigrid, Thea og Brit. Double: Line/Dorthea og Brit/Thelma. Sigrid, Brit og Thea vant single, Brit/Thelma vant double.

Mot Oslo TK hadde vi forhåpninger om seier, litt skuffende at det til slutt endte med et 4-3 tap. Lagoppstilling singel: Anne, Dorthea, Line, Sigrid og Thea. Double: Anne/Dorthea og Line/Brit. Våre seirer kom med Line, Thea i singel og Brit/Line i double.

Blommenholm var laget vi måtte slå for å ha en mulighet for å holde oss i divisjonen. Kampen ble akkurat så spennende som vi hadde trodd på forhånd. Vi vant til slutt 4-3 etter at Thea hadde avgjort i sin kamp i avgjørende sett. Lagoppstilling singel: Anne, Dorthea, Line, Sigrid og Thea. Double: Anne/Dorthea og Sigrid/Line. Våre seirer kom ved Dorthea, Line og Thea i singel og Sigrid/Line i double.

I siste kamp mot Ullern hadde vi lite forhåpninger, flere av våre spillere spilte turneringer internasjonalt og Ullern var seriens beste lag. Selv med god innsats fra flere endte det med 7-0 tap. Lagoppstilling singel: Thelma, Thea, Brit, Elida og Aleksandra. Double: Thelma/Aleksandra og Brit/Thea.

Med dette resultatet var vi nå avhengige av at Blommenholm slo Nordstrand i siste kamp for å holde oss i eliteserien. Det var derfor spennende dager å vente på resultatet fra den kampen. Til stor glede for oss vant Blommenholm og vi var sikret plass trodde vi. Pga. en administrasjonsfeil når det gjaldt lagoppstilling ble det sagt at vi kom til å miste vår seier mot Blommenholm, og dermed skulle spille i 1. divisjon neste år. Vi følte dette var en altfor streng reaksjon, og ved god hjelp fra Johan Helgø ble saken anket. Etter litt frem og tilbake ble vår anke tatt til følge og vi beholdt dermed plassen.

 

Individuelle resultater(seirer/tap)

 

Line                 6-6

Brit                  4-5

Thea                 3-4

Sigrid               3-5

Dorthea           2-6

Elida                1-3

Mari C             0-2

Thelma 1-4

Rebecka          0-2

Anne                0-4

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter