TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Søndagstennis

Søndagstennis

Søndagstennis er startet opp igjen, og vi har foretatt en prisjustering samt organisert ballforsyningen annerledes.

Skrevet av Henning Frøystein den 15.09.2012

Det er ikke lenger tillatt å forsyne seg av baller fra kurvene i ballrommet ved bane 1. Det er kun trenere som har adgang til ballrommet. Istedenfor har vi kjøpt inn egne baller til Søndagstennis-deltagerne, og låst inn disse ballrørene i skap utenfor resepsjonen. Nøkkel til ballene fås i resepsjonen. Det understrekes at disse ballene kun skal benyttes på Søndagstennis, og at forsyningen av baller skal vare til sommeren. Pass derfor på å låse inn ballene etter hver trening, og lever nøkkel tilbake til resepsjonen. Nøkkel skal alltid være hos resepsjonen.

Vi har også justert prisen etter at denne har stått stille i mange år. Fra søndag 16. september koster det 80 kroner å delta på Søndagstennis. Fortsatt veldig billig med to banetimer + baller.

Søndagstennis er et flott tilbud til klubbens erfarne mosjonister. Det er også en viktig arena for tilflyttende tennisspillere og alle andre medlemmer på et brukbart nivå å finne seg makkere og en vei inn i senior- og veteranmiljøet i Stavanger Tennisklubb!  

Kontaktperson for Søndagstennis er Egil Undem 91531400

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter