TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Thomas flytter hjem

Thomas flytter hjem

Vi ønsker å informere dere om at Thomas har valgt å flytte hjem til Danmark når kontrakten utløper 31.12.2012.

Skrevet av Henning Frøystein den 20.08.2012

Thomas har vært en ressursperson og god leder for klubben, og tatt klubben med på en positiv reise gjennom de siste tre årene. Vi skulle veldig gjerne hatt ham med oss videre og vi beklager at han nå slutter.  

- Jeg har jobbmessig hatt tre fantastiske år i Stavanger, og mener jeg etterlater en klubb i bra form både økonomisk og sportslig. Det har vært spennende å stå i spissen for en av Skandinaviens største tennisklubber, og sammen med trenerteamet og de andre ansatte utvikle klubben dit den er i dag. Min kontrakt utløper her i slutten av 2012, og jeg føler dette var rett tidspunkt å vende hjem til Danmark og til min familie og nære venner, forteller Thomas.

50-åringen starter i januar i en nyoprettet stilling som klubbdirektør i Birkerød Tennisklubb. Selv om han ser fram til dette, er han klar på at det blir vemodig å forlate Stavanger.  

- Det har på ingen måte værtt en enkel beslutning, da jeg synes veldig godt om klubben, arbeidskollegaer, frivillige ledere og spillere og foreldre, og jeg er også veldig fascinert av Stavanger og Rogalands flotte natur med strand, fjell og ski.

- Jeg kommer heller aldri til å glemme hvor omsorgsfulle og hjelpsomme ansatte og klubbmedlemmer har vært overfor meg og Fiona i forbindelse med min kones død i 2011.  Jeg kommer helt sikkert tilbake og hilser på, men da blir det som turist, sier Thomas.  

For klubbens drift er det "business as usual", og at  vi ser frem til et videre godt samarbeid ut 2012,  hvor drift kombineres med søk etter en ny klubbleder. Styreleder Gry Tveit Gjerdåker forteller at styret har startet jobben med å finne ny klubbleder, og har første styrebehandling av saken tirsdag 21. august.

- Det er nå viktig å holde fart i prosessen med erstatter, og samtidig gjøre det vi kan for å sikre kontinuitet på våre trenere og ansatte. Vi har et fantastisk trenerteam og en solid administrasjon og er godt rigget for å ta klubben videre. Dette er mye takket være Thomas sin gode jobb. Det er alltid vondt å miste så markante lederfigurer som Thomas har vært. Men man kan også se muligheter i slike skifter, se på organisering, forbedringer i måten vi gjør våre ting, arbeidsfordeling og så videre.  Vi vil i styremøte i morgen sette ned en prosjektgruppe som vil få ansvar for rekrutteringsprosessen, og som vil involvere viktige nøkkelpersoner for klubben, forteller styrelederen.  

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter