TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

STK i sommermodus

STK i sommermodus

Tennishallen er stengt fra og med 23. juni til og med 6. september. All aktivitet og administrasjon flyttes til Hafrsfjord i denne perioden.

Skrevet av Henning Frøystein den 20.06.2012

Administrasjon:

Fra 30. juni til 29. juli er det redusert bemanning i Stavanger Tennisklubb. P.g.a. ferieavvikling vil klubbdirektør Thomas Wahl og assisterende klubbdirektør Henning Frøystein være mindre tilgjengelig enn normalt. 

Medlemsservice vil fortsatt være mulig gjennom vår Hafrsfjord-bemanning i uke 26, 27, 30, 31, 33, 34, 35 og 36.

Last ned: Bemanningsplan medlemsservice sommeren 2012

STKs sommertour 2012:

Trenerne reiser med våre mest aktive juniorspillere på turneringer i Norge og Sverige fra 22. juni til 8. juli. 

NM-oppkjøring i Stavanger og NM i Oslo: Oppfølging før og under NM i perioden fra 23. juli til 16. august.

Spørsmål omkring STKs sommertour: Ta kontakt med Ole.

I perioden 9. juli til 23. juli har alle trenere ferie.    

Sitter du inne med spørsmål du ikke finner svar på www.stavangertk.no ? 

Hyppig stilte spørsmål: 

- Jeg vil melde meg på trening/TFO til høsten, er jeg for seint ute? 

Svar: Vi har garantert treningstilbud til alle som har meldt seg på innen 1. juni. Vi setter av noen plasser til de som finner ut i løpet av sommeren at de vil bli med på Stavanger Tennisklubbs treningstilbud, så vi tar i mot påmeldinger gjennom hele sommeren. Når det ikke lenger er flere ledige plasser igjen på høstens treningsopplegg, legger vi inn de sist ankomne påmeldingene i ventelisten. Normalt åpner det seg muligheter i løpet av høsten, vinteren eller våren - vi etterstreber å starte opp nye grupper i november og april for de som har ventet lenge på plass. Påmeldingsskjema  

- Jeg har meldt meg på trening og lurer på treningstider og hva jeg skal ha med på trening? 

Svar: Treningstider er vanligvis ikke spikret før noen dager ut i august, og da legger vi ut hele treningskabalen med info om trener, hvem som er på gruppen, etc. Samtidig kommer det ut praktisk informasjon for nye og gamle spillere. De mest nysgjerrige kan gjerne lese informasjonen som ble lagt ut i august 2011: Informasjon sesongstart august 2011

- Når starter treningene?

Svar: Vi følger skolekalenderen og starter opp fra og med mandag 20. august. Dette gjelder både TFO og tennisskole. Når det gjelder bedriftskurs, starter dette opp fra mandag 3. september med mindre annet er avtalt.

- Jeg vil bli medlem. Hvordan går jeg fram? 

Svar: Fyll ut innmeldingsskjema og send inn til resepsjon@stavangertk.no. Administrasjonen vil da sørge for at du i løpet av noen dager blir tilsendt medlemskontingent (pr. epost) og at du opprettes som medlem og får de rettigheter som er skissert for medlemmer. Medlemskort hentes i resepsjonen - se bemanningsplanen som gjelder for sommerperioden. Du er velkommen til å komme innom for å hilse på noen i administrasjonen og eventuelt få hjelp. Vi tilbyr halv pris for nye medlemmer som melder seg inn etter 1. juli.

Andre henvendelser: 

* Sommercamp - ta kontakt med campansvarlig dersom informasjon pr. 14. juni ikke er tilstrekkelig

* Intensivkurs for voksne  - ta kontakt med ansvarlig trener dersom informasjon pr. 18. juni ikke er tilstrekkelig

* Juvesen cup 1.-5. august - ta kontakt med Ole Storhaug dersom turneringsinformasjonen pr. 15. juni ikke er tilstrekkelig

*  Medlemskap, baner, utstyr  og annet - ta kontakt med resepsjonen ved utebanene i Hognes gate 30 innenfor bemanningstidene (se ovenfor)

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter