TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Cezar - kongepokalvinneren

Cezar - kongepokalvinneren

Cezar Johansson blir en viktig brikke på årets eliteserielag. Han hadde kanskje ikke sin beste sesong i fjor, så det kan hende årets motstandere merker at det er en revansjesugen Cezar som entrer banen i årets eliteserien. Cezar fyller 25 år i dag!

Skrevet av Henning Frøystein den 11.05.2012

Cezar Johansson har greid det bare Helge Koll Frafjord og noen få andre rogalendinger har klart de siste tiår - å ta kongepokalen hjem til Stavanger. Det klarte han på hjemmebane da Stavanger Tennisklubb arrangerte NM sommeren 2008. Siden har han lagt en kort proffsatsning bak seg, og bruker nå det meste av tiden på å være student i Oslo, samtidig som han vier tid til å være trener. 

 

- Hvordan ser du på den kommende Elite-serie, og hvad synes du om laget vores i år ?

Gleder meg til Eliten denne sesongen. Synes vi har et bra lag. God bredde og en del gode på topp. Er veldig fornøyd med laget ser ut som de fleste har trent bra og er klare. Håper at jeg også har trent nok og er like klar som de andre.

- Hvordan har tennisen været for dig det sidste året ?

Tennisen for meg siste året har vært helt ok. Høsten ble litt amputert etter en skade i ryggen i sommer. Dermed ble kroppen noen kg for mye etter bare studering og det som hører med der. Men etter jul ble det mye trening og en del mer turneringer. Startet ikke på topp med spillet ble bedre og bedre. Føler meg pigg og i bedre fysisk form en på lenge, så håper jeg litt rutine kan ta meg igjennom de fleste kamper med gode resultater. 

- Sidste år sluttede vi som nr. 3 i Eliteserien.  Hvordan ser du på vores chancer og mulighed i år ?

Sjansene våre i år er like som ifjor om ikke enda bedre da laget har fått inn litt mer tyngde fra grunnlinjen fra legenden Helge Koll Frafjord. Ser også ut som at noen av topp lagene fra i fjord har forsterket laget sitt men vi er STK og skal ta Bøtta hjem ikke noe mer å si om den saken! Lets go STK! 

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter