TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Herrer 3: Oppsummering 2011

Herrer 3: Oppsummering 2011

STKs yngste lagkaptein, Joakim Bjerkelund, har skrevet en oppsummering av juniorlagets første sesong i Vestlandsserien.

Skrevet av Henning Frøystein den 16.09.2011

STK 3 har hatt en grei sesong i Vestlandsserien da alle spillerne våre som var til disposisjon har fått spilt noen lagkamper og andre som har spilt alle.

Syns som lag har vi møtt god motstand i en del kamper og andre har gått greit. Det som har vært bra med å spille som et lag er at en person kan ha en dårlig dag og de andre kan hjelpe ham opp igjen.

Vi har selvsagt hatt noen dårlige kamper og noen vanskelige kamper. Hadde en særdeles viktig og bra kamp mot vårt veteranlag der hele fire av seks kamper ble avgjort med tre sett så var uhyre jevnt. Begge lag spilte bra, men det var de rutinerte som stakk av med seieren og gikk forbi lag 3.

Vi klarte heller ikke å slå Haugesund da de hadde to utrolig sterke spillere som var både gode individuelt og samkjørte i double. Tapte da den kampen i avgjørende double super tiebreak, noe som var veldig utslagsgivende for hele tabellen da vi ikke skimtet førsteplassen lengre...

Men alt i alt så har vi hatt det veldig gøy på lagkampene og er storfornøyd med å få spille med et ungt lag med mye krutt i beina!!

Joakim Bjerkelund,

Lagkaptein herrer 3

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter