TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Opprykk til eliten
Bildet er fra NM i mars

Opprykk til eliten

Stavangers unge damelag vant alle sesongens kamper i 1. divisjon og skal i 2012 spille i eliteserien. Stavanger har dermed både herrelag og damelag i øverste liga!

Skrevet av Henning Frøystein den 31.08.2011

Opprykk til eliteserien

 

Gratulerer til vårt unge damelag som vant alle kamper i årets førstedivisjon og dermed tok en overlegen seier i divisjonen. Stavanger vil dermed ha et lag i eliteserien for både damer og herrer neste år. Dette er veldig bra og har ikke skjedd i klubbens historie før.

 

Jentene spilte sine 2 siste lagkamper på lørdag og søndag mot henholdsvis Asker og Holmen. I lørdagens kamp var det på et tidspunkt spenning da stillingen var 5-5 i andre sett i 2 av singelkampene. Stavangerspillerne tross sin unge alder viste rutine og tok begge sett. Det ble dermed 4-2 seier etter et singeltap og et doubletap. Før søndagens kamp var opprykket allerede sikret, men spillerne var profesjonelle og sikret allikevel en 6-0 seier.

 

Neste år blir meget spennende, vi har et rekord ungt lag(gjennomsnittsalder på 14 år) som vil bli enda bedre til neste år. Klubben har også mange andre jenter som vil kjempe om en plass på laget.

 

Følgende spillere har spilt kamper for STK 1 dette året: Anne M Gulsrud, Dorthea F Hviding, Line E Huglen, Thelma Sømme, Sigrid F Landa og Aleksandra Hellich.

 

Gratulerer med opprykket jenter, heia STK!

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter