TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Oppsummering landsturneringen

Oppsummering landsturneringen

Flott innsats fra mange Stavanger-spillere i årets Landsturnering på Heming. Her følger Oles rapport.

Skrevet av Henning Frøystein den 18.08.2011

Oppsummering Landsturnering

 

Totalt 16 spillere fra Stavanger stilte dette året opp på Landsturneringen. Alle våre spillere hadde matchstart på søndag 7 august. Turneringen hadde avsluttende finaler på søndag 14 august, vi hadde med andre ord 8 dager med spennende kamper foran oss. Anne Myhre fikk æren av å starte Stavanger spillernes første kamp. Landsturnering har alltid et innledende gruppespill, der de 2 beste går til A-sluttspill, nr 3 og 4 i puljen går til B-sluttspill. Ida Sedberg Myhre, Anne Sedberg Myhre, Erik Sedberg Aarthun, Marcus Sulen, Johannes Tveit Gjerdåker, Elida Frafjord Landa og Brit Underhaug Storhaug tok seg alle rimelig greit til A-sluttspill.

 

 Fabian Jensen, Ylva F Landa, Kitty Helgø, Fredrik Faa Nårstad, Nils T Gjerdåker, Linn Underhaug Grythe, Ida Guldbrandsøy, Mathias J Pedersen og Rasmus K Martinsen spilte veldig mange bra kamper, alle kjempet, var fokusert og viste ting som vil bringe dem langt i turneringer i årene fremover. Litt hardere trening og litt mer rutine så er dere helt der oppe. Må også sies at mange av disse spillerne fremdeles er svært unge og har flere år igjen i turneringen. I B- sluttspillet gjorde Fabian det godt og tok til slutt hjem seieren. Veldig bra innsats av Linn og Ida G som tross relativt liten erfaring gikk til kvartfinale og semifinale i B-sluttspill.

 

Erik Aarthun beholdt den gode formen og vant også første runde i A. For Ida og Anne ble det litt for tøff motstand og begge røk ut. Marcus, Johannes, Elida og Brit hadde satt på cruisecontroll frem til kvartfinale. Johannes tok seg av Joakim Schefer fra Ullern på imponerende vis, 6-1 6-0. Dette er kanskje den beste kampen jeg har sett av Johannes. Marcus slo Jebsen fra Oslo i en jevn match som jeg allikevel følte han hadde god kontroll på. Brit slo hjemmehåpet 6-1 6-0. Elida fikk ikke helt spillet sitt til å sitte og måtte se seg slått av Victoria Halvorsen fra Sandefjord. I semifinalen ble det et møte mellom Marcus ogJohannes, denne gangen beholdt Marcus roen best å vant 6-2 6-3. Brit på sin side tok seg av Elidas overjente med 6-1 6-3.

 

Marcus spilte en noe ujevn finale denne gang, det endte til slutt med tap 6-4 i avgjørende sett. Ros til Marcus for å komme tilbake flere ganger i denne kampen. Gratulerer til Simen Bratholm med seieren! Brit åpnet bra og tok første sett 7-5, etter dette virket det som om anledningen skulle prege henne litt. Brit klarte ikke helt å gjennomføre sin taktiske plan. Brit taper de 2 neste sett 6-1 6-2 i kampen som varte i over 2,5 time. Gratulerer til Sangeeta Roopan!

 

Revansjesugne Stavanger spillere var ikke til å stoppe i doublefinalene. Seier til Marcus og Johannes med 6-4 6-2. Brit og Elida feide all motstand til side og vant overbevisende 6-2 6-0 i sin finale. Mix ble et rent klubbmesterskap der Marcus og Elida hadde mest krefter igjen og vant 7-6 6-3 over Johannes og Brit.

 

Hvis en legger plasseringene til  spillerne i hop, vil en se at Marcus blir beste gutt med plasseringene 1,1 og 2. Johannes vil få en delt 2 plass med Simen Bratholm med 1, 2 og 3 plass Brit blir beste jente med 1,2 og 2 og Elida på andre med 1,1 og 5. Gratulerer!!!!!

 

Etter å ha fulgt Brit og alle andre spillere i landsturneringen i 4 år nå, må jeg si at det har vært en stor opplevelse som jeg ikke ville vært uten. Stor takk til alle spillere og foreldre som har deltatt i disse årene.

 

Ole

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter