TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Deltar for å vinne

Deltar for å vinne

- Laget blir en god miks av uendelig mye rutine og litt ungt pågangsmot, sier lagkaptein Ole Storhaug om STK 2.

Skrevet av Henning Frøystein den 20.05.2011

Spillerne som i fjor førte STK 2 til soleklart opprykk fra 3. divisjon er  med videre. I tillegg er bredden i førstelaget såpass bra at noen av disse spillerne kommer til å blande seg inn i diskusjonen.

- Spillere som vil bli brukt mest foruten meg selv er Trym Landa, Lars Dahle, Fredrik Graaner, Johan Tønsberg og Thomas Wahl, sier 37-åringen.

Han har over 20 sesonger bak seg med lagtennis, og er sulten på mer suksess for STKs andrelag. Laget bør kunne være blant de bedre 2. divisjonslagene, ifølge kapteinen.

- Jeg vurderer sjansene som gode for et nytt opprykk, dette avhenger av hvilket lag vi kan mønstre fra kamp til kamp. Jeg personlig ville aldri deltatt på noe jeg ikke trodde vi kunne vinne! forteller Ole offensivt.

I år blir det kamper mot hovedsakelig lag fra Oslo-området. STK har fått tre hjemmekamper, med seriestart mot Nordstrand 3 torsdag 2. juni. Av bortekamper blir det to kamper i Oslo 4.-5. juni og tilsvarende 18.-19. juni. Sesonge avsluttes med hjemmekamp mot Sarpsborg 28. august. Lagkapteinen mener det har en fordel å spille på hjemmebane.

- Hjemmebane er viktig i noen sammenhenger! For oss som er litt eldre, er det alltid en fordel med publikum. Vi har en tendens til å presse oss litt ekstra da. Håper mange vil komme og se på oss, oppfordrer Ole Storhaug, og lover topp innsats på egne vegne:

- Lagtennis er like morsomt hvert år! Innsatsen skal være bedre enn noensinne dette året. Mitt klare mål er å vinne alle matcher!  

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter