TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

STK på Sola og Randaberg
Ole Petter Myhre (t.v) og Robert Gustafsson (t.h)

STK på Sola og Randaberg

Blå team og TFO har i uke 42 og 43 trent på Sola og Randaberg. Se bilder fra treningene!

Skrevet av Henning Frøystein den 29.10.2010

Ambisiøse tennisspillere kan selvsagt ikke holde seg i ro selv om tennishallen i Stavanger er stengt p.g.a. messe. Derfor har Ole Petter Myhre og de andre spillerne i blå team kjørt til Randaberg og Sola de to siste ukene.

Randaberg hadde nylig offisiell åpning av sin nye flotte hall, som kom i stand ni måneder etter at den gamle boblehallen raste sammen etter stort snøfall i vinter.

På Sola er det også en flott tennishall. Dette er et privateid treningssenter med tre tennisbaner, fem squashbaner, solarium og treningsstudio.

Vi er glade for at STK har fått låne disse banene i den utstrekning vi har fått, og for tennisen i Rogaland sin del håper vi at disse to tennishallene blir mye brukt i tiden som kommer!

Fra og med tirsdag 2. november er vi tibake i Stavanger Tennisklubb - nesten for fullt. Fortsatt vil den ene hallen være utleid til messe, men for blå team tilbys det et alternativt program i STK.

Alle andre kan møte opp som normalt med mindre annet er oppgitt.

Se flere bilder fra treningene på Sola og Randaberg: Bildegalleri

Randaberg: Ole Petter Myhre. Bak skimtes Ida Myhre, Ole E. Huglen, Anne Myhre, Sindre Undem, Leonarad Faa Hviding, Lars Johan Dahle, Mads Ljosland.

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter